Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes W's Sidewinder Sl 20 (650 Downtek) Petite - Sovepose

Sidewinder SL er en traditionel mumiepose designet specielt til personer, der sover på deres side. Posens kropsformet isolering reducerer trykpunkter og skaber mere varme, hvor det tæller. Kvinders poser har også en mindre drastisk tapering for at reducere kolde pletter og skabe mere varme.

Pris: 2.956,95 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Big Agnes W's Sidewinder Sl 20 (650 Downtek) Petite - Sovepose

Den patentanmeldte Sidewinder-serie er designet specielt til dem, der sover på deres side. Tasken er konstrueret med funktioner, som du forventer fra en traditionel mumiepose, men med yderligere kropskortlagt isolering for at optimere varmen, hvor du har brug for det, og minimere trykpunkter og andre "bivirkninger". Sidewinder SL er en side-sover drømme pose med tekniske funktioner, der ruller ubesværet fra det ene eventyr til det næste, og fra den ene side til den anden om natten. Vores kvindespecifikke poser har en anderledes form og fyldvægt med mindre drastisk tapering fra skuldrene til hofterne og fødderne - hvilket reducerer kolde pletter og skaber mere varme, hvor det tæller.

Tasken er designet til at konturere til din figur for den mest termisk effektive og komfortable nats søvn. Den tekniske pasform er mønstret til at bevæge sig med dig, når du ruller fra den ene side til den anden. Den tætsiddende, jakke-lignende hætte holder isoleringen tæt på kroppen uden at ofre mobilitet.

Du kan holde puden på plads med en unik pude-barn lavet af strækmateriale med indvendig adgang fra begge sider til nem justering. Tasken har en optimeret varme og minimerede trykpunkter med kropskortlagt isolering. Der er forbedret skalfabric og foring med en PFC-fri vandafvisende finish. Dunfyld med en PFC-fri vandafvisende finish i hele posen giver luftig varme, mens syntetisk isolering hjælper med at lindre almindelige trykpunkter i hofter og fødder.


SKUBWSWSL20P21
EAN0841487134372
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Spar
8%
Robens Spire Ii - Sovepose
DKK 678,95
DKK 624,95
På lager

Har du spørgsmål til varen?