Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes W's Sidewinder Camp 20 (fireline Eco) Petite - Sovepose

Sidewinder Camp er en traditionel mumiepose, der er designet specielt til dem, der sover på deres side og foretrækker at udforske det bedste af naturen i bil, van, camper eller ved at opstille lejr fra hjemmet. Den unikke pasform er blød og afslappet, samtidig med at isoleringen holdes tæt på kroppen. Denne kokon-stil skaber en 360 graders indpakning, der giver dig en hyggelig følelse, som en krammer. Sidewinder Camp er designet til side sovende, der tager campingkomfort alvorligt. Kvindernes specifikke poser adskiller sig i form og fyldvægt, hvilket reducerer kuldeområder og skaber mere varme, hvor det tæller.

Pris: 1.320,00 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Big Agnes W's Sidewinder Camp 20 (fireline Eco) Petite - Sovepose

Sidewinder Camp er en patentanmeldt sovepose, der er designet specielt til dem, der foretrækker at sove på deres side og udforske naturen i bil, van, campingvogn eller ved at slå lejr derhjemme. Denne sovepose har en unik pasform, der er blød og afslappet, samtidig med at den holder isoleringen tæt på kroppen. Denne kokonagtige pasform skaber en 360 graders indpakning, der giver dig den hyggelige følelse af at blive krammet. Sidewinder Camp er designet med en afslappet pasform til dem, der tager komforten i lejren alvorligt. Vores kvindespecifikke poser adskiller sig i form og fyldvægt med en mindre drastisk tapering fra skuldre til hofter til fødder - hvilket reducerer kolde pletter og skaber mere varme, hvor det tæller.

Soveposen har en række funktioner, der sikrer en god nattesøvn. Kvindespecifikke poser er designet til at konturere til din figur for den mest termisk effektive og komfortable nattesøvn. Soveposen har en blød og afslappet kokonagtig pasform, der skaber en unik pasform, holder isoleringen tæt på kroppen og forhindrer kolde luftlommer. Der er forbedret skalstof og foring med PFC-fri vandafvisende finish. Soveposen er designet til at efterligne din dyne derhjemme med et tolags, tæppeagtigt quiltning, der dækker kroppen og skaber en hyggelig 360 graders indpakning med integreret hætte, trækkrave og håndlommer. Puden bliver på plads og er gemt inde i indpakningen for nem justering. Soveposen har også en optimeret pasform og termisk effektiv fodkasse, der er mønstret til at efterligne formen på din fodposition, mens du ligger på din side. Der er en glat, hurtig lynlås med anti-snag-låsning og en lang, ambidextrous lynlås. Hætten kan nemt justeres uden at åbne lynlåsen ved hjælp af en lavprofils intern snorelås. Der er også en isoleret rørformet kant langs den øverste hætteåbning for at forsegle træk. Soveposen kan hænges til tørre eller opbevares med ydre løkker. Der medfølger en opbevaringssæk og en stuffsæk.


SKUBWSWC20P21
EAN0841487134457
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Spar
8%
Robens Spire Ii - Sovepose
DKK 678,95
DKK 624,95
På lager

Har du spørgsmål til varen?