Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes Torchlight Ul 30 (850 Downtek) Long Left - Sovepose

Torchlight UL Mummy soveposer er designet til letvægtsrygsækrejsende, der ønsker det letteste udstyr med komfort i tankerne. De har udvidelige paneler, der kan tilpasses individuelt, og er fyldt med 850 fill-power DownTek™, som er vandafvisende. Soveposerne har også en jakke-lignende hætte og en isoleret fodkasse.

Pris: 3.590,95 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Big Agnes Torchlight Ul 30 (850 Downtek) Long Left - Sovepose

Torchlight UL Mummy posen er designet til de gramtællende backpackere, der søger det letteste udstyr med komfort for øje. Denne sovepose har to udvidelige paneler fra skuldrene til fodenden, som øger sovepladsen med op til 10 ekstra tommer! Afhængigt af din sovestil og kropsform kan du justere posen for tilpasset komfort. Posens isolering består af 850 fyldstyrke DownTek™ vandafvisende dun og baffle-konstruktion, der giver mere effektiv varmefordeling uden varmetab, selv når posen er udvidet.

Posen er ultralight og har to lynlås-paneler, der giver en tilpasset pasform - patentanmeldt. De to lynlås-paneler løber fra skulder til fodende og tilføjer 5 tommer ekstra omkreds til hver side (10" i alt), når de åbnes. Dual lynlås-sliderne på de udvidelige paneler giver dig mulighed for at lynlåse op fra top og bund for at give dig flere tilpasningsmuligheder.

Posen har også en jakke-stil hætteåbning, der følger formen af dit ansigt for en behagelig, tætsiddende pasform. Lavprofil-cordlock lader dig løsne hætten med én hånd. En isoleret rør langs den øverste hætteåbning forsegler træk, når den strammes. Vaulted footbox-konstruktionen giver mere loft og varme.

Posen er udstyret med en YKK #5 anti-snag lynlås, der er nem at åbne og lukke. Der er også en 3-D anti-snag draft tube, der forhindrer varmetab langs lynlåsen. Posen har en intern mesh stash-lomme til telefoner og andre småting. Derudover er der stofløkker i posen til soveposeforinger og udvendige løkker til tørring eller opbevaring. Posens opbevaringspose og stuffpose er også inkluderet.


SKUBTMTLUL30LL20
EAN0841487111564
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Spar
8%
Robens Spire Ii - Sovepose
DKK 678,95
DKK 624,95
På lager

Har du spørgsmål til varen?