OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes Sidewinder Sl 20 (650 Downtek) Long - Sovepose

Sidewinder-serien er en traditionel mumiepose designet specielt til personer, der sover på deres side. Poserne er konstrueret med ekstra kropskort isolering for at optimere varmen og minimere trykpunkter. Sidewinder SL er en teknisk pose med en tætsiddende hætte og en unik pudeholder.

DKK 3.062,95
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for Big Agnes Sidewinder Sl 20 (650 Downtek) Long - Sovepose

Den patentanmeldte Sidewinder-serie er specielt designet til personer, der sover på deres side. Den traditionelle mumiepose er konstrueret med ekstra isolering, der er kropskortlagt for at optimere varme, hvor det er nødvendigt, og minimere trykpunkter og andre "bivirkninger". Sidewinder SL er en drømmepose for side-sovende med tekniske funktioner, der ruller problemfrit fra det ene eventyr til det næste og fra den ene side til den anden om natten.

Posen er specielt designet til personer, der sover på deres side og har en teknisk pasform, der er mønstret til at bevæge sig med dig, når du ruller fra den ene side til den anden. Den tætsiddende jakke-hætte holder isoleringen tæt på kroppen uden at ofre mobilitet. Med den unikke Pillow Barn, der er lavet af strækmateriale, kan du holde puden på plads og justere den let fra begge sider. Den optimale varme og minimale trykpunkter opnås med kropskortlagt isolering og et forbedret skalstof og foring med PFC-fri vandafvisende finish. Dunfyld med en PFC-fri vandafvisende finish i hele posen giver en luftig varme, mens syntetisk isolering hjælper med at lindre almindelige trykpunkter i hofter og fødder. Den optimerede pasform og termisk effektive fodkasse har et mønster, der efterligner formen på din fodposition, mens du ligger på din side. En glat, hurtig lynlås med anti-snitring og en lang, ambidextrøs lynlås giver nem adgang. Du kan justere hætten uden at åbne lynlåsen ved hjælp af en lavprofil intern snorlås. En isoleret rør kan strammes langs den øvre hætteåbning for at forsegle træk. Posen kan hænges til tørre eller opbevares med ydre løkker, og der medfølger en opbevaringssæk og en fyldesæk.


SKUBSWSL20L21
EAN0841487134341
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Fri fragt
Helsport Rago Down Jr. - Sovepose

Har du spørgsmål til varen?