Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes Lost Ranger Ul 3n1 15 (850 Downtek) Regular Left - Sovepose

t nat. Denne 3-season sleeping bag er perfekt til alle dine udendørs eventyr.

Pris: 5.596,95 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Big Agnes Lost Ranger Ul 3n1 15 (850 Downtek) Regular Left - Sovepose

Lost Ranger UL 3N1 15° er en 3-season sleeping bag fra Big Agnes Sleep System. Denne ultralight bag er designet til at tilbyde tre forskellige konfigurationer i én enkel, men teknisk sleep system, som bliver ved med at være fastgjort til dit underlag, så du ikke falder ud midt om natten. Det er den eneste pose, du behøver til 3-sæson camping, backpacking og alt derimellem. Disse ultralette dun-fyldte poser leverer komfort og alsidighed, uanset din sovestil eller temperaturpræference.

3N1 System Bags tilbyder tre forskellige konfigurationer for temperatur alsidighed med et teknisk, rummeligt soveområde, der holder dig på dit underlag hele natten. Ultralight, holdbare materialer med 850 fyld Downtek ™ vandafvisende dun, for dem der ikke vil ofre komfort for komprimering. Pad Cinch Systemet er justerbart til en række forskellige underlag størrelser. Den selv-udlignende snøre let forbinder posen til underlaget, og den midterste sikkerhedsfunktion giver ekstra stabilitet. Maksimal termisk effektivitet opnås, når indre og ydre poser er lagdelt, ved hjælp af offset quiltet konstruktion for at minimere kolde områder.

Du kan sove på enhver side ved at bruge den indre pose alene og inden i den ydre pose. En trekvart, anti-snag, ambidextrous lynlås bliver ude af vejen, når du sover på siden. Den indre pose er designet efter vores prisvindende Sidewinder sovepose, designet til side sovende og lavet til at bevæge sig med dig fra side til side. Hold dit hoved varmt ved at bruge den indre pose med jakke-stil hætte. Den rummelige, rektangulære ydre pose er konstrueret uden trækkrave, trækwig og med en enkelt trækfri, anti-snag venstre side lynlås med lynlås garage. Ultimativ komfort og ekstra håndvarme med håndtucks lommer øverst på den ydre pose. Adgang fra top og bund af både indre og ydre pose med to-vejs lynlås for nem temperaturkontrol hele natten. Let adgang til diskret pudestald på pad-sleeve, holder din pude på plads hele natten. Regelmæssige og lange størrelser er tilgængelige. Opbevaringssæk og stuffsæk er inkluderet.


SKUBLRUL3N115RL22
EAN0841487138332
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Spar
8%
Robens Spire Ii - Sovepose
DKK 678,95
DKK 624,95
På lager

Har du spørgsmål til varen?