Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes Daisy Mae 15 (650 Downtek) Regular Right - Sovepose

Big Agnes Women's System poser med DownTek™ isolering tilbyder en rummelig, rektangulær soveplads med en integreret Flex Pad Sleeve på bunden. Disse lette soveposer er designet til backpacking, men er stadig behagelige nok til campingpladsen. De er også designet specielt til kvinder, med en kontureret silhuet, der holder varmen omkring kroppen. Flex Pad Sleeve holder dig også på plads på din madras hele natten.

Pris: 2.745,95 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Big Agnes Daisy Mae 15 (650 Downtek) Regular Right - Sovepose

Big Agnes Women's System poser med DownTek™ isolering tilbyder en rummelig, rektangulær soveplads med en integreret Flex Pad Sleeve på bunden. Disse komfortable soveposer er designet til at være lette nok til backpacking, men også hyggelige nok til campingpladsen. Med tekniske stoffer og konstruktion, super-varm isolering og masser af komfortfunktioner, er disse soveposer et must-have for enhver eventyrlysten kvinde.

Den konturerede silhuet omslutter den luftige isolering omkring din krop og forhindrer almindelige kolde pletter. Flow™ konstruktion øger den termiske effektivitet og holder dig varm fra hoved til rummelig fodbox. Flex Pad Sleeve er let at forbinde med din madras og holder dig fra at rulle af din madras, når du skifter position i løbet af natten.

Big Agnes System poser tilbyder tekniske, rummelige sovepladser til dem, der ikke er villige til at ofre komfort eller komprimerbarhed. Vores kvinder poser er designet til at konturere til din figur for den mest termisk effektive og komfortable nattesøvn. Streamlined silhuet med rigelig isolering til kvinder specifik termisk regulering.

Free Range Hood giver dig frihed til at løfte dit hoved. Jakke-stil hætteåbning konturer til formen af dit ansigt for en behagelig, tætsiddende pasform. Lavprofil cordlock lader dig løsne hætten med en hånd.

Pillow Barn holder din pude tæt hele natten. Den indvendige hætte snøre giver dig en sikker, hyggelig pasform, når den er snøret. Free Range Footbox skaber plads til dine fødder. Rektangulær formet pose.

DownTek™ er et vandafvisende ned, der bruger en PFC-fri, bluesign™ godkendt kemi. Anti-snag lynlås for en glat, hurtig lynlås. Petite: 60" / 152cm YKK #5 anti-snag låsning lynlås. Regular: 65" / 165cm YKK #5 anti-snag låsning lynlås. Zipper Garage. Mate sammen venstre og højre lynlås poser. No-draft krave, no-draft kile, no-draft lynlås. Indvendige stofsløjfer til soveposeforinger. Ydre sløjfer til ophængning eller opbevaring. Mesh opbevaringssæk og polyester ripstop stuffsæk.


SKUBWDM15RR19
EAN0841487122522
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Spar
8%
Robens Spire Ii - Sovepose
DKK 678,95
DKK 624,95
På lager

Har du spørgsmål til varen?