Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Big Agnes Daisy Mae 15 (650 Downtek) Petite Right - Sovepose

Big Agnes Women's System poser med DownTek™ isolering er lette og komfortable soveposer, der er perfekte til backpacking og camping. De har en kontureret silhuet, der holder dig varm og forhindrer kolde pletter. Flex Pad Sleeve sikrer, at du ikke ruller af din madras, og Free Range Hood og Footbox giver dig frihed til at bevæge dig. Poserne er også vandafvisende og kan kobles sammen. Inkluderet er opbevaringssække til nem transport.

Pris: 2.745,95 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Big Agnes Daisy Mae 15 (650 Downtek) Petite Right - Sovepose

Big Agnes Women's System poser med DownTek™ isolering tilbyder en rummelig, rektangulær soveplads med en integreret Flex Pad Sleeve i bunden. Disse komfortable soveposer er designet til at være lette nok til backpacking, men hyggelige nok til at have med på campingpladsen. Den konturerede silhuet omslutter den luftige isolering omkring din krop, hvilket forhindrer almindelige kolde pletter, og Flow™ konstruktionen øger den termiske effektivitet, så du holdes varm fra hoved til fod. Flex Pad Sleeve forbindes nemt med din madras og holder dig fra at rulle af din madras, når du skifter position i løbet af natten.

System poserne fra Big Agnes tilbyder tekniske, rummelige sovepladser til dem, der ikke er villige til at ofre komfort eller komprimerbarhed. Kvindernes poser er designet til at tilpasse sig din figur og give den mest termisk effektive og komfortable nattesøvn.

Free Range Hood giver dig frihed til at løfte dit hoved, og hætteåbningen i jakkestil tilpasser sig formen på dit ansigt for en behagelig, tætsiddende pasform. Den lave profil cordlock giver dig mulighed for at løsne hætten med én hånd. Pillow Barn holder din pude på plads hele natten, og den indvendige hætte snøre giver dig en sikker og hyggelig pasform, når den er strammet.

Free Range Footbox skaber plads til dine fødder, og den rektangulære form giver dig masser af plads til at bevæge dig. DownTek™ er en vandafvisende dun, der bruger en PFC-Fri, bluesign™ godkendt kemi. Anti-snag lynlås for en glat, hurtig lynlåsning, og poserne kan kobles sammen til højre og venstre. Der er også en mesh opbevaringssæk og en polyester ripstop opbevaringssæk inkluderet.


SKUBWDM15PR19
EAN0841487122508
BrandBig Agnes
VaretypeSovepose
Brand -> VaretypeBig Agnes -> Sovepose
Varetype -> BrandSovepose -> Big Agnes

Andre kiggede også på
Fri fragt
Carinthia Expedition-cover-gore Right - Sovepose
Spar
8%
Robens Spire Ii - Sovepose
DKK 678,95
DKK 624,95
På lager

Har du spørgsmål til varen?